Правила участі

Термін подачі заявок на участь у лотереї GREEN CARD відбувається щорічно    восени, цього року програма DV-2012 проходила в період з 5 живтня по 3 листопада.

Основні вимоги до учасників лотереї GREEN CARD:

-         Щоб взяти участь в лотереї потрібно мати хочаби середню освіту.

-         Учасник повинен бути уродженцем тих країн які не дискваліфіковані у програмі DV (країна може бути знята з розіграшу у разі якщо кількість її емігрантів до США впродовж 5 років перевищує ліміт, який складає 50 000 осіб)

-         Для участі в лотереї аплікат повинен подати свої короткі біографічні дані та фотографію відповідного зразка.

-         До участі не приймаються ті особи які були раніше судимі чи з не погашеною судимістю, ті які порушували візово-еміграційні закони США, ті які мають соціально-небезпечні захворювання.

-         Ні в якому разі анкета не повинна подаватись двічі в один і той же період розіграшу лотереї DV, в гіршому випадку обидві анкети будуть дискваліфіковані та зняті з участі !

-         Зверніть увагу ! Не потрібно подавати свою заявку на участь заради втіхи чи інтересу, тому що в разі виграшу ви можете зайняти чиєсь місце, кому воно дуже потрібне !

Що потрібно для того щоб стати учасником лотереї ?

-         Щоб стати учасником лотереї потрібно у встановлений правилами термін подати свою заявку (тобто заповнити анкету на участь).

-         Учасник повинен надати свою загальну біографічну інформацію та фотографію відповідного зразка. 

-         Якщо анкета подається від сім’ї то обов’язково повинні вказуватись дані на усіх її членів включаючи дітей віком до 21 року. Сімейна анкета має значні переваги у зв’язку з тим що програмою DV дозволено від сім’ї подати дві анкети, від імені матері із включенням дітей та і від імені батька, у разі виграшу однієї із анкет усі члени сім’ї попадають у виграшний пакет автоматично, відповідно шанси на виграш подвоюються !!! Більше того, якщо у вашої дитини вже є середня освіта, та їй не більше 21 року, то у неї є можливість подавати свою анкету ще самостійно, відповідно її шанси попасти в Америку збільшуються втричі !

Правила коротко і просто

 

1. Щоб взяти участь у лотереї Green Card (Зелена карта) DV-2012, достатньо мати лише середню освіту!

 

2. Взяти участь у лотереї можуть жителі майже всіх країн (в тому числі громадяни країн колишнього СРСР)

3. Щоб узяти участь у лотереї DV-2012, необхідно заповнити анкету з вказанням біографічних даних. До анкети додається власна фотографія і фотографія членів сім'ї (подружжя і діти до 21року).

4.Також основними вимогами є – несудимість раніше, не порушення іміграційних законів США в минулому.

Що потрібно для участі у розіграші лотереї Green Card (Зелена карта) DV-2012?

 

Щоб стати учасником лотереї Green Card (Зелена карта) DV-2012, потрібно подати заявку на сторінці. Розіграш  DV-2012 проводиться з 5 жовтня 2010 – по 4 листопада 2010 року.

Подача заявки означає,що:

учасник надасть загальну біографічну інформацію про себе і свою сім'ю;

учасник надасть фотографії необхідного формату на себе і сім'ю.

Сім'єю в іміграційному законодавстві вважаються подружжя і їх діти віком до 21 року. Відповідно, учасник повинен надати інформацію і фотографії:

на себе;

на жінку/чоловіка (якщо учасник лотереї одружений). Заявка подається навіть якщо чоловік/жінка не поїде в США після виграшу у лотереї.

на всіх дітей подружжя до 21 року, в т.ч. від попередніх шлюбів, - незважаючи, проживають діти разом чи окремо і чи поїдуть вони в США після виграшу.

Учаснику лотереї Green Card (Зелена карта) не потрібно надавати інформацію і фотографії на дітей, які вже одружені або є громадянинами США чи власниками "Зеленої карти". Учаснику також не потрібно надвати інформацію і фотографії дітей, які старші 21 року.

Кожен з подружжя може подати свою заявку. Це відповідно подвоює шанси тих, хто одружений.

Тим учасникам, які не одружені і не мають дітей, необхідно надати лише дані і фото на себе.

Відсутність необхідної інформації і/чи фотографій може привести до відмови у візі у випадку виграшу. Серйозні помилки в наданій інформації також можут призвести до відмови у візі.

Перше правило лотереї Green Card

Щоб подати звявку, учасник повинен народитися в країні, яка знаходиться в списку країн учасниць лотереї. Список щорічно визначається Державним Департаментом США. В список країн учасниць входять всі країни світу, крім тих, які виключені згідно статуту.

На данний момент виключені наступні країни:

Бразилія,

Великобританія (крім Північної Ірландії),

Вєтнам,

Гаїті,

Гватемала,

Домініканська республіка,

Індія,

Канада,

Китай,

Колумбія,

Мексика,

Сальвадор,

Пакістан,

Польща,

Перу,

Філіпіни,

Еквадор,

Південня Корея

Ямайка.

 

Відповідно уродженці всіх інших країн можуть взяти участь в лотереї Green Card (Зелена карта). Правило встановлено для країни, в якій ви народились, неважливо де ви проживаєте зараз.

 

Але і з цього правила є два виключення, які в деяких випадках дозволяють брати участь в лотереї навіть тим, хто родився в країні яка належить до списку «виключення»:

 

1. Якщо учасник, що родився в країні, що знаходиться в списку «виключених», знаходиться в шлюбі з уродженкою/уродженцем «дозволеної» країни, то подружжя можуть брати участь (подавати особисті заявки), заявляючи в якості країни участі «довзолену» країну.

 

2. Якщо обидва батьки учасника, що народився в країні, що у списку «виключених», не родились в цій країні і не проживали там в час народження учасника на постійній основі, то учасник може брати участь в лотереї і заявити в якості країни учасниці «дозволену» країну народження будь-якого з батьків.

Друге правило лотереї Green Card

Щоб переможець лотрееї Green Card (Зелена карта) зміг отримати іміграційну візу, він повинен мати як мінімум середню освіту або трудовий стаж по високо-кваліфікованій спеціальності.

На практиці це означає наступне:

1. Якщо на момент отримання іміграційної візи ви закінчите середню школу, середній-спеціалізований чи середньо-технічний учбовий заклад чи будете навчатись у вищому учбовому закладі, цього буде достатньо.

2. Якщо ж у вас є тільки базова освіта, то отримати «зелену карту» можна тільки при наявності трудового стажу не менше 2 років за останні 5 років по високо-кваліфікованій спеціальності.

Загальні заборони

Як бачите, ніяких вікових обмежень на участь в лотереї Green Card (Зелена карта) немає. Участь може брати і «вчорашній» школяр і навіть пенсіонер. Вимого щодо володіння англійською мовою також немає. Також не має вимог щодо володіння англійською мовою. Тому основна проблема – не в правилах. Правила дуже прості і їм відповідають майже всі.

Але окрім дотримання правил лотереї потрібно також і не попасти під обмеження, що встановлені для усіх потенціальних американських імігрантів. В перечислених нижче випадках при виграші прийдеться підотувати додаткові документи, або може діяти певна тимчасова чи постіна заборона на в'їзд в США, чи для отримання «зеленої карти» після виграшу знадобиться ходатайство о снисхождении (waiver).

Медичні противопоказання

Наявність соціально-небезпечного захворювання чи соціально-небезпечного психологічного розладу;

Вживання наркотичних чи психотропних засобів

Відсутність необхідних привичок

Ризик опинитись під опікою держави із-за вкрай важкої хвороби (public charge)

Проблеми з законом і візом законодавством

Зумисний суспільно небезпечний злочин

Попередні депортації чи нелегальні перебування в США більше 180 днів

Візові махінації (фіктивний шлюб і надавання підроблених документів)

Перебування в США з візою J-1, якщо для неї встановлено і ще не виконано вимоги 2YHR - two-year home residence requirement  (але це не відноситься до програми Work&Travel)

Шановний учасник !

Зараз у ває є можливість не лише заповнити анкету учасника еміграційної програми Green Card, а значно більше: це в першу чергу - унікальна та реальна можливість завдяки виграшу емігрувати в США, отримати статус резидента Сполучених Штатів, змінити своє життя на краще. Статус резидента надає всі права громадянина США ,а саме: право на працю, проживання, освіту, а через 5 років отримання громадянства США не втрачаючи громадянство України.

#

НОВИНИ

Шановні учасники щорічної еміграційної лотереї Green Card ! В  разі, якщо ваша анкета, в поточному році, не буде виграшною – вона автоматично буде приймати участь в Програмі і в наступні роки. В разі зміни  сімейного стану (одруження, розлучення), народження дітей - просимо особисто про це повідомити за телефонами вказаними в контактних даних.  

ДЕТАЛЬНІШЕ »

Приймаються заявки на чергову реєстрацію анкет по програмі DV-2020 !
Орієнтовний період офіційної реєстрації жовтень-листопад 2018 року !

ДЕТАЛЬНІШЕ »

Вітаємо переможців цьогорічної програми DV-2019 !

ДЕТАЛЬНІШЕ »